Home

Mazda 3 test

GTA Car Kits - Mazda 3 2010, 2011, 2012 install of iPhone

Test Mazda 3 Skyactiv-G - pořád má v sobě respekt k

  1. Mazdu 3 můžete dostat za cenu od 520 900 korun, a to právě s testovaným motorem Skyactiv-G122, manuální převodovkou a poměrně solidní výbavou zahrnující klimatizaci, LED světla, litá kola, adaptivní tempomat, digitální přístrojový štít, navigaci a všechny bezpečnostní prvky. Za výbavu Plus, která má v sobě větší osmnáctipalcová kola, vyhřívaná sedadla a volant, automatickou klimatizaci, parkovací kameru, bezklíčový přístup a další prvky, si.
  2. Vnímaná kvalita nedosahuje úrovně Golfu, ale nic tu nevrže a slícování je solidní. Potěší velice přátelská poevropštěná ergonomie. Mazda 3 je typickým zástupcem kategorie, do které patří například Ford Focus, Volkswagen Golf, Hyundai i30 nebo již zmíněná Škoda Octavia
  3. Mazdu 3 jsme měli v testu již několikrát, kombinace prozatím nejvýkonnějšího motoru v nejvyšší výbavě se nám ale dlouho vyhýbala. Mazda 3 je v mnohém jako z jiného světa. Ačkoliv měří téměř půl pátého metru, stále se jedná o hatchback nižší střední třídy. Když s ní jedete, tak vám dává neustále najevo, že finanční prostředky, které jiní vrážejí.
  4. Mazda 3 je vše, jen ne unifikovanou šedí. Její design budí emoce a umí potěšit i náročné řidiče. Motor musíte točit, správně řadit a podvozek je přímo brilantní. Jenže je také docela malá uvnitř, nejde z ní moc vidět a nezkušeným řidičům bude pomalá
  5. Mazda 3 se základním motorem v testu spotřeby Toužíte po nové Mazdě3 a finance Vám stačí jen na základní pohonnou jednotku? Nezoufejte, i ta umí být úsporná a spíše se vyplatí než o padesát tisíc draží diesel

Je zvláštní, když vám moderní technologie dávají vzpomenout na doby dávno minulé. Mazda 3 s atmosférickým benzinovým motorem 1.5 je přesně taková. Její motor nejde s davem - má normální objem, nemá turbo, jeho výkon má nudný průměr 100 koní. A přesto není tohle auto za zenitem, ale naopak stojí před novými obzory.. Design. Nejsilnější stránka Mazdy CX-3. Auto je ze všech stran líbivé a proporčně vyvážené, zepředu i hodně výrazné. Před facelifty z let 2017 a 2018 jsem testoval jak úplně základní výbavu tak jednu z nejdražších verzí a potěší, že ani majitelé nejdostupnějších provedení nejsou hlavně zvenčí téměř ošizeni Start dlouhodobého testu: Mazda 3 Skyactiv-X180 (132 kW) AWD GT Plus Je to tedy spíš takový mírně dlouhodobější test, tři měsíce ale budou určitě stačit k tomu, aby se nám nová Mazda 3

Der Mazda 3 kämpft hart gegen den VW Golf - und hat einiges zu bieten, wie der ADAC Test zeigt. Besonders interessant: Sein Diesotto-Motor, die Mischung aus Diesel und Benziner. ADAC Test, technische Daten, Video. Mazda 3 punktet mit Komfort, Sicherheit und schickem Design. Motoren: Mildhybrid-Benziner und ein Diesott The Mazda 3 is a family hatch, not an SUV or a crossover or pretending to be something it's not. These days you don't go to the expense of creating a whole new platform from the ground up without.. Tests Mazda 3 Skyactiv-X 2.0 M Hybrid Der Wunder-Benziner im Test Der Skyactiv-X-Motor will dem Benziner die Sparsamkeit des Diesels verschaffen. Wir haben den Kompressions-Zünder getestet... Mazda 3 sedan. Sedan nezničil dizajn hatchbacku. V časoch, keď prišla Mazda 3 do predajní, v kalendároch svietil rok 2013. Dizajnový štýl KODO v tom období spôsobil takmer revolúciu v showroomoch japonskej automobilky. Modely, ktoré postupne dožívali, začali byť nahradzované o niekoľko levelov lepšími autami

Test ojetiny: Mazda 3 nabízí poctivou atmosféru

Mazda 3 long-term test review | What Car Test Euro NCAP prodělal vůz v roce 2006. Za ochranu posádky při nárazu dostala Mazda 3 čtyři hvězdičky z pěti možných. Bezpečnost dětí přepravovaných v zádržných systémech byla hodnocena trojicí hvězd z maximálních pěti. Za volantem. Interiér automobilu je příjemný a dostatečně prostorný

Mazda anticipates that two-thirds of the 3's projected 70,000 annual sales in North America will go to the more conservative sedan, essentially a scaled-down version of the Mazda 6 four-door TEST: Mazda 3 2,0 G - stará dobrá a nefalšovaná atmosféra. Keď Mazdu 3, tak hneď tú naj. Vyskúšali sme najvýkonnejšiu a najvybavenejšiu trojku.. Ako obstála? Mazda 3 je akoby z iného sveta. Na dĺžku má skoro 4,5 metra, no stále je to hatchback nižšej strednej triedy. Rozhodnúť sa pre ňu znamená, že to čo. Autotests van de Mazda 3? Kritische objectieve tests en conclusies - ook video - uitgevoerd door de journalisten van de AutoWeek redactie. Abonneer nú met kortin

Autohit > Testy > Mazda 3 Sedan 2.0 Skyactiv-G Attraction Mazda 3 Sedan 2.0 Skyactiv-G Attraction. Test. 09.03.2014. V pořadí třetí Mazda 3 vás opět nenadchne papírovým objemem zavazadlového prostoru (0,419 m 3) nebo opulentním prostorovým hýřením na zadních sedadlech. Dospělí se tam sice usadí pohodlně, ale pocit jako v. The 2021 Mazda 3 earned a five-star safety rating from the National Highway Traffic Safety Administration as well as a Top Safety Pick+ award from the Insurance Institute for Highway Safety About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new feature

Logbook: Mazda 3 Skyactiv-X GT Sport. Price £26,675 (£27,465 as tested) Performance 1998cc four-cylinder, 178bhp, 8.2sec 0-62mph, 134mph. Efficiency 48.7mpg (official), 31.6mpg (tested), 131g/km. De Mazda 3 die wij testen is de eenvoudigste versie - dus zonder verdere typeaanduiding. Hij is uitgerust met een 2.0 liter SKYACTIV-G motor, goed voor 122 pk (er is overigens maar één benzinemotor beschikbaar). Het is een mild-hybrid, dus hij is gekoppeld aan een kleine elektromotor met een kleine extra accu

Now that we've tested a 2021 Mazda 3 hatchback with the turbo motor, I can confirm that he wasn't wrong. Consider that the turbo hit 60 mph in 6.1 seconds at our test track, compared to 8.2. Tested vehicle: 2019 Mazda 3 Select 4-door . The Mazda 3 was redesigned for the 2019 model year. Two side tests of the Mazda 3 were conducted, one by the Institute and the other by Mazda as part of side crash test verification. Ratings are based on both tests and apply to both the sedan and hatchback versions of the Mazda 3 Tested vehicle: 2010 Mazda 3 S-Sport 4-door The Mazda 3 was redesigned for the 2010 model year. Frontal ratings are assigned by the Institute based on a test conducted by Mazda as part of frontal crash test verification. The frontal ratings also apply to the hatchback version of the Mazda 3, also redesigned for the 2010 model year

31.10.2020 Mazda CX-3 (2021) im Fahrbericht Die Zylinderabschaltung ist wohl die größte Neuerung am überarbeiteten und deutlich teureren CX-3. Mit ihr senkt sich der Verbrauch spürbar, ganz ohne.. Díky své elegantní, oduševnělé kráse vzbuzuje sedan Mazda3 pro rok 2021 vášně od první chvíle. Smyslná rafinovanost kontur její karoserie a nádherně zpracovaný interiér z ní dělají naprosto jedinečný vůz - a to jste ještě nevyzkoušeli působivý pocit z řízení Mazda 3 se nabízí celkem ve čtyřech výbavách, přičemž ta nejvyšší, Sport, je dostupná pouze s motorem 2.0 110 kW; pro testovanou motorizaci 1.6 77 kW je nejvyšší výbavou právě již zmíněný Touring. Základní výbava Comfort obsahuje vše, co je dnes v nižší střední třídě standardem: šestici airbagů, ABS. Autohit > Testy > Mazda 3 Sedan 2.0 Skyactiv-G Attraction Mazda 3 Sedan 2.0 Skyactiv-G Attraction. Test. 09.03.2014. V pořadí třetí Mazda 3 vás opět nenadchne papírovým objemem zavazadlového prostoru (0,419 m 3) nebo opulentním prostorovým hýřením na zadních sedadlech. Dospělí se tam sice usadí pohodlně, ale pocit jako v. Mazda 3 2.0 Skyactiv - a nespokojený majitel. Mazda má jen náskok v technice - ostatní si řádně zaplatíte. Maximálně nedoporučuji tyhle vozy. Vyspělá technika v mizerné kvalitě - aby po ujetí 45 000 km a stáři necelé 4 roky byla nutná výměna kotoučů, brzdových destiček a třmenů asi taky, tak to je mazec. Drahé.

2007 Audi TT Coupe 3

Mazda 3. Mazda 3 ponúka pred zadnými sedadlami priemerné množstvo priestoru. Vyššia základná cena v prípade Mazdy znamená, že bez výbavy ju nekúpite. V štandardnej výbave sú 16-palcové zliatinové kolesá, head-up displej, LED svetlá, klimatizácia, adaptívny tempomat, zadné senzory a ďalšie Saugmotoren haben ausgedient, dachten wir - bis zum Test des Mazda3 Skyactiv-G 2.0 M Hybrid 150.Zwar gibt es immer noch ein paar Hochleistungsmaschinen, die ohne Aufladung auskommen, doch die Brot-und-Butter-Motoren mit kleinen Hubräumen haben fast alle Turbos an Bord, die ihnen auf die Sprünge helfen sollen Test: Mazda 3 Sedan - genetska modifikacija. Povod za test ove Mazde 3 nije samo njen limuzinski oblik karoserije, već i tehnika koja se nalazi pod haubom

Vyražte za sluncem s letní servisní prohlídkou a vyhrajte modýlek Mazda. Mazda Fair Servis. Svěřte svoji Mazdu odborníkům a užívejte si radost z jízdy o mnoho déle. KONTAKTY A INFORMACE AUTO PALACE SPOŘILOV, S.R.O. NA CHODOVCI 2457/1, 141 00, PRAHA 4. Mazda 3 2.0 Mazda 3 120 Urban Limited schafft der Skyactiv-D 150 mit seinem 51-Liter-Tank mehr als 1000 Kilometer. 2013 kam der kompakte Diesel im AUTO BILD-Test auf überschaubare 4,9.

Test: Mazda 3 predvádza lahodnú jazdu. Kompaktná Mazda robí väčšiu radosť šoférovi ako spolujazdcom. Kvalita materiálov a spracovanie detailov dosahuje najvyššiu úroveň. 20. feb 2014 o 0:00 Rastislav Chvála. Aby ste mohli odoberať príspevky tohto autora,. Test: Mazda 3 Fastback Skyactiv-X 2.0 M Hybrid (2019) Auch deswegen, weil man ein außen wie innen gelungenen Auto bekommt, welches technisch auf Höhe der Zeit ist. Und sogar der Zeit voraus. Einige mögen es einen Sonderweg nennen, doch der innovative Skyactiv-X-Motor kommt mit hoher Verdichtung einem Diesel schon recht nahe The last time the Mazda 3 had a turbo stuffed under its hood, it was a performance-oriented hot hatch—dubbed the Mazdaspeed 3—that enthusiasts compared to the likes of the Ford Focus ST and.

Mazda CX-3, Opel Crossland: SUV-Test - Schicke Kompakt-SUVs im Test Ford Fiesta ST, Hyundai i20 N, Mini JCW: Test - Drei Kraftzwerge auf der Rennstreck Mazda 3 Road Test The Mazda3 has always stood out as a sportier choice than compact rivals from Honda, Nissan, and Toyota. The all-new Mazda3 has an improved, elegant, and quiet interior and a. Despite the relatively high service costs, Our Mazda 3's as-tested price of $28,420 gets high marks for value considering the amount of style and tech you get for the money Der kompakte Mazda 3 führt einen Motor mit erhöhter Verdichtung (16,3:1) ein. Der übernimmt das Prinzip des Diesel mit Selbstzündung, behält aber die Fremdzündung der Benzinmotoren bei. Der vierzylindrige Zweiliter-Skyactiv-X kumuliert das höhere Drehmoment der Diesel mit dem spritzigeren Hochdrehen der Benziner

Nissan Altima Review - photos | CarAdvice

Mazda 3 2.0 Skyactiv G 120 Revolution (2014) Der Mazda 3 mischt mit hübschem Design, flotten Fahrleistungen und überaus reichhaltiger Ausstattung die hart umkämpfte Kompaktklasse auf. Ein weiteres starkes Argument für den schönen Japaner liegt im Preis. YouTube. TCS Schweiz-Suisse-Svizzero Chiptuning Mazda Získejte pro svůj vůz oficiálně schválenou úpravu Naše společnost je od 25.4. 2017 oprávněna provádět oficiální navýšení výkonu motorů osobních vozidel značky Mazda emisních kategorií Euro 3 - Euro 6 na základě schválen Bildergalerie: Mazda 3 (2019) im Test. 46 Bilder. Zackig schneidet der neue Mazda 3 durch Kurven, wenngleich gut 1,4 Tonnen Leergewicht aus ihm natürlich keinen MX-5 machen. Ein Pluspunkt ist das straff abgestimmte, aber gut austarierte Fahrwerk. Selbst mit den 18-Zöllern unseres Testwagens wird der Mazda 3 nicht zum Rückenmörder Über Mazda 3 Mazda 3. Der Mazda 3 ist der japanische Golf. Ob er im Test dem deutschen Referenzkompakten standhalten kann, erfährst Du in unserem Check. Den Mazda 3 gibt es als Stufenhecklimousine und Kombi. In den Kaufberatungen erfährst Du, welche Version die bessere Wahl ist

Likewise, the Mazda 3 has always tended to do things a little differently from others in the family car market, and the same is true of the latest model. Firstly, there are its looks: this stylish. Mazda 3 und VW Golf im Test. Das elegante Design des neuen Mazda 3 sorgt bei den meisten Passanten für viel Zuspruch. Er zieht deutlich mehr Blicke auf sich als der überall präsente VW Golf. Die Raumökonomie im kompakten Japaner profitiert davon aber nicht autoweb.cz > Fotogalerie > Fotogalerie > Fotogalerie Mazda 3 2.0 Skyactiv-G165: Začínáme dlouhodobý test 2017. Fotogalerie Mazda 3 2.0 Skyactiv-G165: Začínáme dlouhodobý test 2017. Flotilu dlouhodobě testovaných vozidel rozšiřuje nový člen - Mazda 3 s benzínovým motorem 2.0 Skyactiv-G165 a manuální šestistupňovou převodovkou

Mazda 3 2.0 Skyactiv-G 121 kW - Královna nižší střední ..

Mazda Mazda 3 und Mazda 3 Fastback Der Kofferraum des 4,46 Meter langen Mazdas fasst 358 Liter, das ist nicht gerade ein Bestwert. Bei umgeklappten Rücksitzlehnen werden es 1026 Liter Nouvelle Mazda 3 1.6 MZ-CD 109 ch. La nouvelle Mazda3 suit le sillon tracé par sa devancière. Plus dynamique que jamais, elle parvient même à combler les défauts... Lire l'essai Mazda CX-3 G121 Revolution. Motor: zapremina 1998 ccm, snaga 89 kW (121 KS) pri 6000 o/min, maks. o. moment 206 Nm pri 2800 o/min, menjač manuelni, 6 stepeni. Dimenzije: D/Š/V 4275/1765/1535 mm, međuos. rastojanje 2570 mm, prtljažnik 350/1260 l, rezervoar 48 l, masa 1259 kg, pneumatici 215/50 R18 Første test: Ny Mazda 3 snobber opad Af Jacob Dalby i Test og anmeldelser 25/02/2019 Mazda vil være premium og har anstrengt sig for at gøre den nye Mazda 3 til et behageligt sted at opholde sig. Flot design, en kabine i topklasse og med standardudstyr, vi normalt kun finder på langt dyrere biler

Test Mazda 3 Skyactiv-G122

Přihlášení / Registrace; Menu. Databáze motorek; Databáze aut; Katalog firem; Tapety ke stažení; Diskuze; Galerie. Galerie - Kamiony; Galerie - Motork Our test vehicle was a Mazda3 sedan with the Premium Package and all-wheel drive (AWD). The 18-inch alloy wheels look great in the sedan's small wheel wells, and they come standard on all but the base-trim-level vehicle. Our test car features a stunning, blacked-out, mesh front grille and beautiful round running lamps Første test: Mazda CX-3 er en lækker lille sag Den høje Mazda fås fra 215.000 kr. med forhjulstræk og 120 hk benzinmotor 4. juni 2015 af Søren Juul #biltest Vi starter testen af den nye Mazda CX-3 fra bagsædet, hvor vi bliver klar over én ting: Platform, akselafstand og layout på instrumentbordet er som på den nye Mazda 2, men CX-3 er. Mazda 3 (2020) Bilen bruker 0.42l på mila ved langkjøring (testet over en strekning på 640 km) og er ellers vanskelig å få til å bruke mer enn ca. 0.5l på mila, og er som nybil meget lavt priset (fra 310.00 The official fuel consumption figures in mpg (l/100km) for the Mazda3 Range: Combined 46.3 (6.1) - 56.5 (5.0). CO 2 emissions (g/km) 140 - 114 Figures shown are for comparability purposes; only compare fuel consumption and CO 2 figures with other cars tested to the same technical procedures. These figures may not reflect real life driving results, which will depend upon a number of factors.

To test this hypothesis and potentially bust this myth, Mazda kindly provided three vehicles that are virtually identical apart from their body style: the Mazda 3 sedan and hatchback, as well as. Biltest: Mazda 3 2.0. Mazda är Japans Volvo. Liten, självständig, som tänker annorlunda, och med liknande design. Miljön ska vara i högsätet med Skyactiv-tänk, men vi är bara halvt imponerade. Bränsleförbrukning: Blandad körning 5.1 l/100 km, landsväg 4.3 l/100 km, stadskörning 6.5 l/100 km Du får Mazda CX-3 med tre motorversjoner: 2,0/120 hk bensin levers kun med forhjulsdrift, 1,5/105 hk diesel med både for- og firehjulsdrift, mens 2,0/150 hk bensin kun leveres med drift på alle fire hjul. Vi kjører test på Mazda CX-3 med 1,5-liters dieselmotor med 4WD og høyeste utstyrspakke. (Artikkelen fortsetter under bildet

Mazda 3 za nejvýhodnější ceny, v autobazaru AAA AUTO - největší výběr ojetých aut. Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru 2014 Mazda 3: Last-Minute Road Trip Miles. January 9, 2015. Our 2014 Mazda 3's one-year anniversary was fast approaching with the sporty compact still 1,000 miles shy of the 20,000 we strive to.

Mazda 3 se základním motorem v testu spotřeby - TipCar

SUPPLIED. British fashion and culture photographer Ian Rankin has created some art with the Mazda3. MAZDA3 GTX SEDAN/LIMITED HATCH. Base price: $40,795/$48,795. Powertrain and performance: 2.5. The 2019 Mazda 3 has a seatbelt reminder for the front and rear seats as standard. The AEB system performed well in tests of its functionality at highway speeds. The speed assistance system uses a camera and digital mapping to identify the local speed limit and offers the driver the opportunity to set the limiter appropriately Mazda 3 er hverken den mest komfortable eller rummelige i den lille mellemklasse. Til gengæld er den stærkt underholdende at køre og priserne er fair. Uden at sætte familiedueligheden over styr, slipper Mazda 3 gækken løs i den ellers konservative Golf-klub - herligt! FAKTA: Mazda 3 2.0 120 hk Vision Vejl. pris, inkl. lev.: 251.000 kr

The Fast and the Furious films ranked

Recenze, test: Mazda 3 1

It looks great, has a superb interior and is excellent to drive. If you're looking for the older version, you need our Mazda 3 (2014-2019) review. Comfort and design: Mazda 3 interior. No matter which Mazda 3 model you buy, it has a superb cabin that's almost as plush as premium rivals like the Audi A3 Nowa Mazda 3 - to nam się podoba. Jakość wykończenia, piękna linia nadwozia, świetne wnętrze, niskie zużycie paliwa. Nowa Mazda 3 - to nam się nie podoba. Stosunkowo wysoka cena, mało miejsca na tylnej kanapie, mały bagażnik, zbyt słaby silnik. Nowa Mazda 3 - naszym zdanie First off, the crucial donor car is a good 'un - the CX-3 borrows the platform, engines and drivetrains from the terrific new Mazda 2 supermini. It's also a handsome little tyke - much. Mazda 3 har en del år på bagen, men designet er stadig skarpt og friskt. Vi har her testet den i topudgaven, Optimum med benzinmotor og automatgear. Skærmen er ret lille og er et af de områder, hvor man mærker alderen på Mazda 3. Når bilen holder stille er det en trykskærm, men under kørsel betjenes den via drejehjulet mellem forsæderne

The Next Generation is Here. Mazda3 embodies two characters. Sporty curves elicit a sense of excitement and freedom in the Hatch. Sleek and elegant proportions give the impression of a single, dignified brushstroke in the Sedan. Both feature a perfectly crafted premium interior, cutting edge Skyactiv Technology and the latest in safety features Mazda 3 Nyjoggad I Sverige är det femdörrarsversionen, eller halvkombi som den också benämns, som säljer bäst. Bilen introducerades under 2003 och hade tills slutet av 2008 sålt i över 1,8 miljoner exemplar. Imponerande! Inför modellår 2009 är det dags för en ny generation att titta fram. Fast egentligen rör det sig bara om en kraftig facelift De Mazda 3 is te koop een 1,6-liter met een vermogen van 105 pk en een 2,0-liter met 150 pk. De MPS-versie heeft op nieuw een 2,3-liter turbomotor die dit keer 260 pk levert. Bij de 1.6 is er.

Test: Mazda CX-3 už má jediný motor

Video: Mazda 3 - novinky, recenze, zajímavosti auto

Mazda 3: Skyactiv-X, Test, Verbrauch, Daten, Preis ADA

2016 BMW M2 Review: Track Test - photos | CarAdviceAudi R8 Review | CarAdvice

Mazda hat mit dem 6er ins Schwarze getroffen und einen schicken Passat-Konkurrenten auf die Räder gestellt. Der kompakte 3er ist eng verwandt und tritt jetzt gegen ewigen Klassenprimus Golf in. Ich habe meinen Mazda 3 (BM) 2.0 Skyactiv-G 165 PS nun 6 Monate. Der Wagen ist voll ausgestattet. Ich habe ihn 1000km eingefahren und danach einen Ölwechsel gemacht

499 von 750 Punkten. Preis-Leistungs-Sieger. Platz 2 von 2. Getestet wurde: 3 Skyactiv-G 165 (121 kW) (2017) Der Mazda 3 fährt sparsamer als der Honda, aber auch weniger temperamentvoll. Etwas holziges Fahrwerk, aber einfachere Bedienung.. Erschienen: Mai 2017. Details zum Test. 574 von 850 Punkten; 3+ Først ut er en dyp rød Mazda 3 med 2-liters bensinmotor og manuell kasse, i såkalt Optimum-pakke. Basismodellen av bilen starter på 225.000 kr, men Optimum er 265.000 kroner. Det høres mye ut, men her er det også mye snacks som standard. Her får du bakkestartassistanse, Rear Vehicle Monitoring (sjekker dødvinkelen bak), SCBS (Smart City. Uživatelská recenze automobilu Mazda 3 1.6 MZ-CD SDN Touring. Informace, fotografie, video, diskuse

Ford Falcon XR6 Review & Road Test - photos | CarAdviceTest Drive Unlimited 2 - 24 New Previews | VirtualR

The Mazda 3 was initially offered with a 2.0-litre petrol engine that produces a lowly 122PS, or a 1.8-litre turbodiesel with 116PS. The diesel was dropped late in 2019, replaced by a clever Skyactiv-X petrol engine which is said to provide diesel-like economy Mazda jde se svým revolučním motorem SkyAktiv-X opět svou cestou. Kam ta cesta povede, to jsme zkusili zjistit v rámci redakčního testu. Pro správné zobrazení a funkčnost musíte mít povolený JavaScript Mazda 3 vs Ford Focus vs Volkswagen Golf; In-depth reviews. Mazda 3 review; Mazda 3 (2013-2019) review; Long-term tests. Mazda 3 Skyactiv-X: long-term test review; Road tests. New Mazda 3 e. Mazda 3 Skyactiv-X: long-term test review Final report: the Mazda 3 may not have been perfect, but we'll miss our good-looking family hatch. by: Pete Gibson. 5 Jan 2021. 34

Nissan Patrol Review & Road Test | CarAdvice

Mazda 3 (BM) 2.0 Skyactiv-G 120 Test. 27.03.2018 23:41 | Bericht erstellt von. The Mazda 3 line-up at a glance. While the Mazda 3 was initially available with a choice of Skyactiv-G petrol and Skyactiv-D diesel engines, the arrival of the new Skyactiv-X motor has seen the. Mazda 3 ze 150-konną benzyną to połączenie nowoczesności z japońską klasyką - TEST, OPINIA. Przetestowaliśmy Mazdę 3 z podstawową, 150-konną jednostką benzynową z systemem mild hybryd, ubraną w akcesoryjny pakiet ospojlerowania i wydech Sebring. Najnowsza Mazda 3 gościła już u nas niejednokrotnie - zarówno w odmianie.